banneri_verkkokauppa2017_face


Tervetuloa Mepun varaosakauppaan!

Tervetuloa Mepu Oy:n varaosien ja tarvikkeiden yritysten väliseen (B2B) verkkokauppaan! Täältä löydät Mepu-viljankuivaamoihin sopivia varaosia sekä lisävarusteita. Verkkokaupasta tilaat edullisemmin ja vältyt pientoimitus- ja laskutuslisen maksuilta. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa tai toimituskuluja, ne listätään ostoskorin loppusummaan. Voit tilata tuotteita "lasku yritykselle" -maksutavalla, jolloin saat 14vrk maksuaikaa. 

Lisätietoa yrityksestä ja tuotteistamme: www.mepu.com
 

Näin tilaat: Koneiden varaosat on ryhmitelty tuoteryhmittäin, joiden alta löydät eri koneet. Tuoteryhmien alla on kuivureiden varaosat ryhmitelty osakokoonpanoittain. Osakokoonpanosta tulee esille räjäytyskuva, josta näet nimikkeen numeron. Kaikki osakokoonpanoon liittyvät varaosat näkyvät nimikkeittäin räjäytyskuvan alla. Putkiosat on ryhmitelty omiin ryhmiin nimiellishalkaisijan mukaan (Ø160mm, Ø200mm ja Ø250mm).

 

banneri-punainenvaunukuivuribanneri-vihreavaunukuivuribanneri-kiinteatkuivuritbanneri-esipuhdistimetbanneri-kaatoaltaatbanneri-lammittimetbanneri-uunitbanneri-ruuvikairat2banneri-lajittelijabanneri-oilonbanneri-REMbanneri-pyyhkaisyruuvi2

banneri-putkiosatbanneri-poistotuotteet


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot